Jels vikinge spil

Jels Vikingespil – Teater under åben himmel

Jels Vikingespil har premiere på forestillingen, Den Sidste Viking, fredag den 30. juni 2023. Forestillingen opføres hver aften kl. 20.00 til og med den 16.

Jels Vikingespil opfører i 2023 forestillingen »Den Sidste Viking« fra den 30. juni til og med den 16. juli.

Jels Vikingespil – VisitVejen

Jels Vikingespil | Teater under åben himmel ved Jels søerne 

Jels Vikingespil er teater under åben himmel ved Jels-søerne, hvor mange hundrede deltageres passion for vikinger og teater fortæller gode historier om …

Jels Vikingespil er teater under åben himmel ved Jels-søerne, hvor mange hundrede deltageres passion for vikinger og teater fortæller gode historier om vikingetiden. 

Jels Vikingespil – Facebook

Jels Vikingespil, Rødding. 14.710 Synes godt om · 2 taler om dette. Jels Vikingespil er teater under åben himmel. En årligt tilbagevendende begivenhed…

Jels Vikingespil – Wikipedia, den frie encyklopædi

Jels Vikingespil er et årligt tilbagevendende dansk friluftsteater om vikingetiden. Hver sommer siden 1977 har frivillige opført vikingespillet på …

Danemordet har bragt Jels Vikingespil tilbage på sporet

Danemordet har bragt Jels Vikingespil tilbage på sporet | TV SYD

18. jul. 2022 — 16.209 tilskuere har over de seneste knap tre uger besøgt Jels Vikingespil, der nu selv mener, at de er tilbage på sporet efter corona.

16.209 tilskuere har over de seneste knap tre uger besøgt Jels Vikingespil, der nu selv mener, at de er tilbage på sporet efter corona.

Den Sidste Viking – Jels Vikingespil – Billetexpressen.dk

Den Sidste Viking – Jels Vikingespil | Billetexpressen.dk

Den Sidste Viking. Jels Vikingespil Søvej 5C, Jels, 6630 Rødding. Da kongen af Norge dør i et blodigt slag, tvinges hans bror Harald i eksil mod øst.

Da kongen af Norge dør i et blodigt slag, tvinges hans bror Harald i eksil mod øst. Fast besluttet på at generobre den tabte trone, og med sine to bedste venner ved sin side, begynder Harald sin lange rejse og sætter sejl mod Kænugård, det moderne Kyiv, og derfra videre til Miklagård i det byzantinske rige. Følget vokser sig stærkt, men i sin søgen efter magt, rigdom og ære til at genvinde tronen, finder Harald også det uventede – nemlig nogen, der er værd at kæmpe for. Den Sidste Viking er baseret på den legendariske Harald Hårderådes liv nær vikingetidens slutning. Det er en fortælling om krig og kærlighed, hvor konger kæmper om troner, imens venner kæmper for hinanden og dem de elsker.

Jels Vikingespil program – Billetexpressen.dk

Jels Vikingespil program | Billetexpressen.dk

Ticket buy to Jels Vikingespil events. Den Sidste Viking.

Ticket buy to Jels Vikingespil events. Den Sidste Viking

Keywords: jels vikinge spil