Opret facebook business manager

Opret en Business Manager | Hjælp til Meta … – Facebook

Opret en Business Manager | Hjælp til Meta Business

Opret en Business Manager · Gå til business.facebook.com/overview. · Klik på Opret konto. · Indtast et navn til virksomheden, dit navn og din arbejdsmail, og klik …

Du kan oprette en Business Manager, så du kan organisere og administrere aktiver og tilladelser for din virksomhed.

Guide: Sådan opretter du Facebook Business Manager

Kom i gang med Facebook Business Manager: Hent vores gratis vejledning. | Meta for Business

Lær, hvordan Business Manager virker for virksomheder og bureauer. Se, hvordan du opretter en konto, opsætter tilladelser, giver adgang til medarbejdere.

Lær, hvordan Business Manager virker for virksomheder og bureauer. Se, hvordan du opretter en konto, opsætter tilladelser, giver adgang til medarbejdere. Download den gratis vejledning.

Sådan opretter du en Facebook Business Manager

Sådan tilmelder du dig Meta Business Manager | Hjælp til Meta Business

Gå til business.facebook.com. · Klik på Opret konto. · Indtast et navn til virksomheden, vælg den primære side, og indtast dit navn og din arbejdsmail.

Det er gratis at bruge Business Manager. For at komme i gang skal du først sørge for, at du har en personlig Facebook-konto, så du kan bekræfte din identitet.

Sådan opsætter du din Facebook Business Manager

Tilføj en side til Business Manager | Hjælp til Meta Business

Gå til Virksomhedsindstillinger. Den ligner et tandhjulsikon i dit sidepanel. · Klik på Konti i afsnittet Virksomhedsaktiver. Klik derefter på Sider. · Klik på …

Tilføj dine sider til Business Manager, så du kan administrere alle dine sider samme sted.

Facebook Business Manager – Læs vores guide til opsætning

Guide: Sådan opretter du Facebook Business Manager

STEP 1: Opret din Facebook Business Manager · STEP 2: Tilføj en Facebook-side · STEP 3: Tilføj en annoncekonto · STEP 4: Tilføj en betalingsmetode.

Skal du og din virksomhed i gang med at annoncere på Facebook? Eller ønsker du at gøre det på en smartere måde med et bedre overblik? Så bør du – foruden en virksomhedsside og en annoncekonto – oprette Facebook Business Manager.

Hvem ejer din Facebook-side? – Co3

Sådan opretter du en Facebook Business Manager

Opret Facebook Business Manager og invitér administratorer · 1. Gå til startsiden for Facebook Business Manager · 2. Indtast din virksomheds navn og klik ‘Fortsæt …

Sådan opretter du en Facebook Business Manager, og tilføjer sider, annoncekonto og administratorer og partnere.

Oprettelse af Facebook Business Manager | Hjælp fra bubble

Sådan opsætter du din Facebook Business Manager | Dansk videoguide

I denne videolektion skal vi se, hvordan du opretter en Facebook Business Manager – et af det første steps du skal igennem, når du som virksomhed skal i …

I denne videolektion skal vi se, hvordan du opretter en Facebook Business Manager – et af det første steps du skal igennem, når du som virksomhed skal i gang med annoncering på Facebook.

Facebook Business Manager – Læs vores guide til opsætning

23. aug. 2022 — Hvis du allerede har en annoncekonto på Facebook, kan du oprette en business manager, så du som annoncør eller virksomhed har mulighed for …

Skal din virksomhed give sig i kast med en Facebook Manager Business løsning? Læs vores guide for opsætning og hvordan denne slags konto kan hjælpe jer.

Facebook Business Manager (guide). Kom nemt og hurtigt i gang

Du opretter en Business Manager ved at gå ind på business.facebook.com. 1. Klik på Opret konto. 2. Indtast din virksomheds navn og klik Fortsæt. 3. Skriv dit …

Tag ejerskab over din Facebook-side. Her får du 6 hurtige trin til, hvordan du kommer i gang med Facebook Business Manager. Se guiden og kom godt i gang her.

Oprettelse af Facebook Business Manager | Hjælp fra bubble

Denne guide hjælper dig med at oprette en Facebook Business Manager samt tilføje Bubble som medadministrator af din Business Manager.

Keywords: opret facebook business manager